אחד הטענות ששמענו ממפיקי אירועים, שיש השלמה עם זה שאוכל בכמויות גדולות פחות טעים, האומנם? לפני מספר שנים לקחנו על עצמנו את האתגר הזה, לשנות את התפיסה הזו, התשבוחות שקיבלנו, הבהירו לנו שאפשר לבשל אוכל בכמויות גדולות ושיהיה גם טעים ואיכותי.
מאז עברו מספר שנים אבל המציאות בשטח מוכיחה לנו שזו לא היתה סתם קלישאה, עשרות מפיקים בוחרים בנו כל פעם מחדש. עד כדי כך שחלק מהם לא מוכנים לעבוד עם שירותי קייטרינג אחרים, יש מפיקים שמשנים את תאריך האירוע שלהם, כי חשוב להם שאנחנו נבשל באירוע שלהם. הפתרון הטוב ביותר לשריין אותנו כמה שיותר מראש.
השירות שלנו כולל הגשת 3 ארוחות ביום, תפעול מתחם צ’אי שופ שכולל בתוכו נשנושים בין הארוחות, מתוקים ומגוון משקאות חמים וקרים על פי אופי העונה והאירוע. אנחנו מפעילים עבורכם קופה רושמת או סימון ואוצ’רים על פי החלטת ההפקה.
אנחנו מאפשרים קליטת הלפרים למטבח שלנו, ככה כולם מרווחים. ההלפרים משתתפים באירוע, ההפקה מקבלת תמחור מוזל למנות בזכות החיסכון שלנו בכח אדם. אנחנו דואגים לקניית חומרי הגלם, תפעול המטבח והגשת המנות ללקוח. ניקיון המטבח בשותף ובסוף האירוע. ניהול כח אדם והלפרים.
תתרגלו לקבל מחמאות גם על האוכל
להפקה ולמשתתפים
ראש שקט לעבוד איתנו
אין פשרות בגלל הכמות
לא מוסיפים סוכר, לא במשקאות ולא באוכל
גם בכמויות גדולות
כיף לקבל מאיתנו שירות, אנחנו באמת רוצים לעזור
הכל מבושל בזמן האירוע
נותנים מענה לאלרגנים
פרטית או עסקית
לאירועים חוזרים
קביעת תאריך לאירוע
אם יש לכם תאריך לאירוע, בידקו איתנו את הפניות שלנו או לחילופין כתבו לנו ונקבע יחד תאריך מתאים
ספרו לנו על הצרכים שלכם
על כמה ארוחות חשבתם? לכמה אנשים? מה הייתם רוצים שיהיה בצ’אי שופ?
פרטים טכניים על מקום האירוע
חשוב לנו להבין איפה מתקיים האירוע, האם יש במקום מטבח מאובזר ומקום הסעדה פעיל
הסכם עבודה
מקבלים מסמך כתוב של מה אתם מקבלים מאיתנו ותחומי האחריות שלנו.
קבלת החלטה
אם החלטתם שאנחנו הולכים לשתף פעולה, זה הזמן לשריין אותנו ולהעביר כ- 50% מקדמה
זמן להנות
אנחנו מגיעים לאירוע ונותנים לכם את השירות והתמיכה שלנו בצורה הכי מקצועית שאפשר
סגירת יתרת התשלום
סוגרים את יתרת התשלום ואפשר כבר להתחיל לחשוב על האירוע הבא 🙂
כן! המטבח שלנו נייד ואנחנו מגיעים לכל מקום בארץ
נמצא את התמהיל שיתאים גם לכם וגם לנו.
העדפה הכללית היא כן, זה מוזיל את העלויות עבור ההפקה ומנגיש את האירוע לאנשים שלרב לא היו מגיעים. יחד עם זה אין חובה לשלב הלפרים במטבח אך יש לקחת בחשבון שזה מייקר את מחיר המנות.
יש לנו מלאי ציוד משלנו, מלבד מקררים, מקפיא, כיריים, תנור, כיורים ומשטחי עבודה, נוכל לדאוג לכל הציוד שמסביב
כדי לשמור הסביבה, אנו מעדיפים שהאורחים יביאו כלים משלהם. לעיתים יש כלים במקום האירוע ובהיעדר אפשריות אחרות יש אפשרות לספק בעלות נוספת כלים מתכלים בלבד.
ההפקה תחליט על המחירים, אנחנו מוכרים את המנות במחיר מוזל להפקה מראש וההפקה מוכרת אותם מחדש במחיר שיקבע.